Incredible Passion

In 2016 werd Incredible opgericht. De naam duidt op een evenementenbureau, maar voor de organisatie van een ‘gewoon’ feestje hoeft niemand aan te kloppen bij het authentieke Heerlense bedrijf. „Die zijn er al genoeg. Wij gaan altijd voor iets bijzonders, stoppen al onze creativiteit in een event.” Het geheim? Creatief zijn, nieuwe dingen bedenken. „Ik heb het geluk dat ik mag werken met supertalenten. Jonge mensen die out-of-the-box denken, luisteren naar de opdrachtgevers, weten wat mensen boeit en triggert. Mensen met specialismen, commercieel inzicht en passie voor projecten. Het geheim is de onderlinge samenwerking en kruisbestuiving, de teamspirit. We leven ons in de doelgroep in en bedenken een uniek concept.” Chapeau Magazine

Incredible is een innovatief advies- en creatiebureau op het gebied van project management, conceptontwikkeling en eventmarketing. Met ‘community building’ verbinden wij onze experts en ons netwerk aan de opdracht en doelstelling van onze opdrachtgever.

Incredible Quality

Team Incredible ziet projecten, activiteiten en evenementen als waardevolle ontmoetingen die met visie, passie en persoonlijke betrokkenheid bedacht en gerealiseerd worden.

We matchen de marketingcommunicatie doelstelling van de opdrachtgever met de belevingswereld van de doelgroep. Met een creatief en passend concept, een strakke planning en een goed geregisseerd project dat past bij de ambities van de opdrachtgever.

Incredible is sterk in Creative Concept DevelopmentEventmarketingCommunity Building en Full Service Project Management.

Incredible Knowhow

De combinatie van onze knowhow, een breed en sterk relatienetwerk, onze marketingstrategieën, referenties, joint ventures, het verbinden van mensen en partijen en het ‘out of the box’ denken zorgt voor een positieve mond-tot-mondreclame en is voor de potentiële opdrachtgever vaak doorslaggevend.

Incredible beweegt zich net zo makkelijk in een commerciële omgeving als in een non-profit setting. Met deze succesformule hebben we al heel wat mooie projecten en evenementen gerealiseerd.