Full Service Project Management

Incredible is een innovatief advies- en creatiebureau op het gebied van project management, creatieve conceptontwikkeling en marketing. Met ‘community building’ verbinden wij onze experts en ons netwerk aan de opdracht en doelstelling van onze opdrachtgever.

Incredible regisseert, produceert, coördineert en organiseert waardevolle activiteiten, projecten en ontmoetingen die met visie, passie en persoonlijke betrokkenheid bedacht en gerealiseerd worden. Hiervoor maakt Incredible gebruik van een team van experts waarmee we alle kennis en kunde in huis hebben om onze opdrachtgevers perfect en ‘to the point’ te bedienen.

We matchen de marketingcommunicatie doelstelling van de opdrachtgever met de belevingswereld van de doelgroep. Met een creatief en passend concept, een strakke planning en een goed geregisseerd project dat past bij de ambities van de opdrachtgever.

De combinatie van onze knowhow, een breed en sterk relatienetwerk, onze marketingstrategieën, referenties, joint ventures, het verbinden van mensen en partijen en het ‘out of the box’ denken zorgt voor een positieve mond-tot-mondreclame en is voor de potentiële opdrachtgever vaak doorslaggevend.

Incredible beweegt zich net zo makkelijk in een commerciële omgeving als in een non-profit setting. Met onze succesformules hebben we al heel wat mooie projecten gerealiseerd.